Bucketlist
Een dikke vink op mijn bucketlist van persoonlijke dromen! Twee weken geleden was de presentatie van mijn boek Bollenpellen voor Managers samen met familie, vrienden en bekenden. Natuurlijk inclusief feestje. Eindelijk kon ook mijn gezin zien wat ik in de zomer van 2017, na een paar maanden schrijven, voltooide. Het boek schrijven duurde eigenlijk niet zo lang, maar het bedenken kostte jaren.

– Stokje doorgeven aan volgende generatie bollenpellers-

Succesvolle universele werkstrategieën
In het boekje beschrijf ik negen succesvolle en krachtige werkstrategieën. Toen ik jong was, pelde ik in de zomervakanties bollen. Dit vakantiewerk, wat al honderden jaren bestaat, was mijn inspiratiebron voor de succesvolle werkstrategieën. Ik leerde aanpakken, volhouden en vooral slim werken. Later herkende ik, waar ter wereld ik ook werkte of woonde, de werkstrategieën van het bollenpellen. De simpele maar krachtige werkstrategieën van het bollenpellen uit mijn jeugd bleken universeel te zijn. Ze zijn, en blijven, de sleutels tot succes van mensen en bedrijven.

Pakkende en grappige illustraties
Plaatjes blijven langer hangen dan tekst. Ik heb daarom niet bezuinigd op mooie en pakkende illustraties die de 9 werkstrategieën ondersteunen. Jong en oud blijkt de strekking van de tekeningen makkelijk op te pikken.
In de komende maanden zet ik in mijn blogs telkens één strategie in het zonnetje. Zo deel ik met jullie de geheimen van de strategieën. Ze hebben mij geholpen mijn dromen te verwezenlijken. Ik hoop dat ze jullie daar ook bij kunnen helpen.
En natuurlijk mag je vooraf graag het boekje bestellen zodat je mee kan bladeren.

 

Bestel op www.bollenpellenvoormanagers.nl.

©2022 Comstratos | Tolwebdesign